A cserepeslemez az egyik legjobb ár-érték arányú tetőfedő anyag, hiszen már maga az anyagköltség is kedvező, ráadásul számtalan munkaórát is megspórolhat azzal, ha nem egyenként teszi fel a cserepeket, hanem a lemezes megoldást választja.  A cserepeslemez kiváló megoldás családi házak tetejének fedésére, de garázsoknál, melléképületeknél is használható.A minőség ára

A jó minőségű cserepeslemez nem marad el a hagyományos, cserepes megoldásoktól, sőt! Ám a megrendelői csak akkor lesznek elégedettek 5, 10, 20 év múlva is az Ön munkájával, ha valóban minőségi alapanyagokat választ, és nem köt kompromisszumokat az alacsony áraktól elcsábulva.Ön melyiket választaná a saját házára?

- Egy olyan cserepeslemezt, amit kedvező áron megkap, de 10 év múlva elrohad és cserélnie kell (újra kifizetve a teljes összeget)

- Vagy egy olyan cserepeslemezt, ami 30%-al drágább ugyan, de 200%-al tovább bírja?5 ok, miért érdemes webshopunkból megrendelnie a cserepeslemezt:

  • Mert csak kiváló minőségű terméket küldünk, amire garanciát is vállalunk
  • Mert elérhetőek vagyunk, bármikor kérdezhet emailben és telefonon is, gyorsan válaszolunk
  • Mert kényelmesen, akár mobilról is rendelhet, és a megrendelését gyorsan ki is szállítjuk, így nem fog állni az építkezés az anyagra várva
  • Mert rendelését leadhatja a webáruházon keresztül, telefonon, vagy emailben is
  • Az általunk forgalmazott cserepeslemezekre 20 év átrozsdásodási garanciát vállalunk


Nem ezeket keresi?


Nem tudja, hogy pontosan melyik termékre, vagy mekkora mennyiségre van szüksége?

Esetleg a számlázással, kiszállítással kapcsolatban van kérdése?

Ne habozzon, keressen minket bátran, minden felmerülő kérdését megválaszoljuk:

Tovább az ügyfélszolgálathozA rendelés menete:

- A fenti kategóriákból kiválasztja, és kosárba teszi a termékeket. Vásárlás előtt minden információt megtalál az adatlapon, be tudja állítani a mennyiséget és a méretet is.


- Ha végzett a válogatással, a jobb felső sarokban a KOSARAM gombra kattintva meg tudja nézni a beletett termékeket, és igény esetén még módosíthat a rendelésen


- A Rendelés gombra kattintva adja meg az adatait, majd kattintson a Rendelés véglegesítése gombra.


- Fizetés az Ön által kiválasztott módon – bankkártyás fizetés esetén átirányítjuk a BORGUN biztonságos fizetési oldalra, egyéb fizetési módoknál pedig elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat.


- Rendelését rögzítettük, a visszaigazolást emailben küldjük, szükség esetén telefonálunk is.


- Értesítjük arról, hogy várhatóan mikor érkezik az áru. A szállítás ütemezéséhez felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy Önnek is jó legyen az időpont.


- Megkapja a kiválasztott termékeket. Sok sikert kívánunk az építkezéshez/felújításhoz!Ha szeretné, rendelését emailen vagy telefonon is leadhatja, ebben az esetben kérjük, hogy pontosan adja meg a termékek adatait és méreteit. Ha személyes átvételt választ, akkor a rendelése már összekészítve, csomagolva várja, a vásárlás alig pár percet vesz igénybe.

Ha a termékekkel, rendeléssel, vagy kiszállítással kapcsolatban bármi kérdése van, írjon nekünk üzenetet bátran, és visszahívjuk: