Hobbi-barkácsoló és hirtelen ötlettől vezérelve szeretné felszerelni a hétvégén az előtetőre a csatornát? Bádogos szakember, akinek új megkeresése érkezett és gyorsan van szüksége az anyagra?Akár hobbi-célra, akár a munkájához kell sürgősen az ereszcsatorna, nálunk bátran vásárolhat!


Minden ereszcsatornánkból van raktáron, a megrendelt termékeket villámgyorsan házhoz szállítjuk, így időben el tudja kezdeni a munkát. Mindig előre egyeztetjük az időpontot, hogy akkor vigyük a termékeket, amikor Önnek a legalkalmasabb.


Nézzen körül webáruházunkban, és tegyen mindenből a kosarába, amire szüksége lehet. Az alábbi kategóriákon belül szín és alapanyag szerint is tud szűrni, nem kell órákig böngésznie, amíg megtalálja, amire szüksége van.Nem tudja, hogy pontosan melyik termékre, vagy mekkora mennyiségre van szüksége?

Esetleg a számlázással, kiszállítással kapcsolatban van kérdése?

Ne habozzon, keressen minket bátran, minden felmerülő kérdését megválaszoljuk:

Tovább az ügyfélszolgálathoz
5 ok, miért érdemes webshopunkból megrendelnie az ereszcsatornát:

- Mert csak kiváló minőségű terméket küldünk, amire garanciát is vállalunk


- Mert szakértőinktől bármikor kérdezhet emailben és telefonon is, gyorsan és részletesen válaszolnak


- Mert kényelmesen, otthonról rendelhet, és a megrendelését gyorsan ki is szállítjuk – az így megspórolt időben számtalan dolgot meg tud csinálni a ház körül, gyorsabban haladhat


- Mert rendelését leadhatja a webáruházon keresztül, vagy telefonon, vagy emailben is


- Mert a kivitelezők is nálunk vásárolnak!


Tudjuk, hogy a beszerzés a legtöbb embernek nyűg és macera, ezért igyekszünk ezt a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban elintézni Önnek. Pár kattintás, és össze is válogathatja a kívánt termékeket, amit gyorsan kiszállítunk, vagy – személyes átvétel esetén – előre összekészítünk és becsomagolunk. Vásároljon kényelmesen, sorban állás nélkül!A rendelés menete:

- A fenti kategóriákból kiválasztja, és kosárba teszi a termékeket. Vásárlás előtt minden információt megtalál az adatlapon, be tudja állítani a mennyiséget és – szükség esetén – a méretet is.


- Ha végzett a válogatással, a jobb felső sarokban a KOSARAM gombra kattintva meg tudja nézni a beletett termékeket, és igény esetén még módosíthat a rendelésen


- A Rendelés gombra kattintva adja meg az adatait, majd kattintson a Rendelés véglegesítése gombra.


- Fizetés az Ön által kiválasztott módon – bankkártyás fizetés esetén átirányítjuk a BORGUN biztonságos fizetési oldalra, egyéb fizetési módoknál pedig elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat.


- Rendelését rögzítettük, a visszaigazolást emailben küldjük, szükség esetén telefonálunk is.


- Értesítjük arról, hogy várhatóan mikor érkezik az áru. A szállítás ütemezéséhez felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy Önnek is jó legyen az időpont.


- Megkapja a kiválasztott termékeket. Sok sikert kívánunk az építkezéshez/felújításhoz!


Ha szeretné, rendelését emailen vagy telefonon is leadhatja, ebben az esetben kérjük, hogy pontosan adja meg a termékek adatait és méreteit. Ha személyes átvételt választ, akkor a rendelése már összekészítve, csomagolva várja, a vásárlás alig pár percet vesz igénybe.

Ha a termékekkel, rendeléssel, vagy kiszállítással kapcsolatban bármi kérdése van, küldjön nekünk üzenetet: