Szüksége van egy új tetőre, vagy a régi tető felújítására, és megbízható kivitelezőt keres?

Tudjuk, hogy a magyar építőiparról számtalan rémtörténet kering, és jó kivitelezőt találni teljességgel lehetetlen feladatnak tűnik.

Mi azonban bebizonyítjuk, hogy van még remény!


Ha szakembert keres a tető javítására, a tető felújítására, vagy új tető építésére, keressen minket!Miért jó Önnek, ha minket választ?

- Mert kiváló minőségű tetőket építünk


- Mert ragaszkodunk az előre egyeztetett dolgokhoz, nem változtatunk menet közben az áron, a beépített anyagokon, a méreteken – csak ha Ön úgy akarja


- Mert tisztességesen dolgozunk: számlát adunk, adót fizetünk, és a munkánkra garanciát is vállalunk


- Mert szakértő csapatunk több mint 30 éve épít kiváló minőségű tetőketNEM mi vagyunk a legolcsóbbak a piacon, ez igaz.

De garantáljuk, hogy az árajánlatban elküldött ár végleges: nincsenek rejtett költségek, menet közben kiderülő „hoppá” kiadások, és a tető évtizedekig kitart, nem kell többet ráköltenie.

Önnek nincs más dolga, csak felvennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, vagy kitöltenie a lap alján található árajánlatkérő űrlapot: a többiről mi gondoskodunk!

Tovább az ügyfélszolgálathoz
Válaszolunk a leggyakoribb kérdésekre tetőépítéssel, tetőjavítással kapcsolatbanMennyi időt fog igénybe venni a tető építése vagy felújítása?

A tető építése átlagosan 2-4 hét, a felújítás kevesebb. A kérdésre akkor tudunk pontos választ adni, ha tudjuk az Ön igényeit, a tető típusát, és látjuk a helyszínt is.Mennyibe kerül a tetőépítés, vagy felújítás?

A fenti kérdéshez hasonlóan ezt is nehéz „látatlanban” megválaszolni, tudnunk kell, hogy pontosan milyen munkáról lenne szó. Töltse ki az árajánlatkérő űrlapot, írjon emailt, vagy telefonáljon, a részletek egyeztetése és a helyszíni felmérés után pontos árajánlatot adunk.

Hiszünk abban, hogy ha tökéletes minőségű tetőt akarunk építeni, akkor nem szabad kompromisszumot kötni sem az alapanyagok minősége, sem a szakemberek tudásának tekintetében. Mi csakis a legjobbakkal dolgozunk, ezért az árajánlatunk valószínűleg enyhén magasabb lesz más árajánlatoknál, amiket kapott.

A kapcsolatfelvétel nem jár semmilyen kötelezettséggel és nem kerül semmibe.

Kérdezzen, és szívesen válaszolunk! Mindig tételes árajánlatot küldünk, amely a szerződés mellékletét képezi, vagyis garantáljuk, hogy a munka valóban annyiba fog kerülni, amennyit ígértünk.Mikor kell kifizetni a munkát?

A munkát több fázisban kell kifizetnie:


- A kapcsolatfelvétel, az árajánlat és a helyszíni felmérés ingyen van, itt Önnek még semmit nem kell fizetnie.


- Az alapanyagokat a legtöbb esetben akkor kell fizetnie, amikor megérkeznek – kivéve a cserepet, és néhány apróságot, amiket már a megrendeléskor ki kell fizetni előre.


- A munkánkra előleget NEM kérünk. Mi bízunk Önben, hogy kifizet a végén, Ön pedig megbízhat bennünk, hogy nem tűnünk el, amikor még csak félig van kész a tető.


- Ahogy bevertük az utolsó szöget és feltakarítottuk az utolsó forgácsot is, átadjuk a munkát szemrevételezésre.


- Ha mindent rendben talált, átadjuk a számlát, amit kiegyenlíthet a helyszínen, készpénzben, vagy 1 napon belül, átutalással.Mi történik, ha Ön elégedetlen a munkánkkal?

Több mint 30 évnyi tetőépítési munka során szinte soha nem fordult elő, hogy valakinek problémája lett volna a munkánkkal, de ha így alakulna, nyugodtan jelezheti nekünk. Kérjük, hogy azonnal szóljon, ha problémát tapasztal, ne várja meg, amíg tovább haladunk, hiszen a bajt valószínűleg azonnal orvosolni, javítani tudjuk. 


Természetesen, ha bármi problémát tapasztalna, addig nem kell fizetnie, amíg ki nem javítottuk a hibát. Számunkra fontos, hogy minden megrendelőnk 100%-osan elégedett legyen.Ott kell lennie a helyszínen a tulajdonosnak, vagy elég, ha odaadja a kulcsot? 

A legtöbb esetben nem szükséges Önnek, vagy másnak a helyszínen lennie, sőt, még lakáskulcsot sem kell adnia, hiszen a tetőt kívülről is meg tudjuk közelíteni, nem kell hozzá bemennünk a házba. Elég, ha egy kapukulcsot ad, hogy ne a kerítésen kelljen bemásznunk, másra nem lesz szükség.Mit kell Önnek biztosítania a tetőfelújításhoz vagy építéshez?

A bejutási lehetőségen kívül semmit. Önnek semmi dolga nincs az egésszel: mindent mi biztosítunk, amire szükség lesz, a munka végeztével pedig feltakarítjuk a helyszínt, és úgy hagyjuk ott a környezetet, ahogy találtuk – csak a tető lesz vadonatúj.Mi történik akkor, ha éppen nem érünk rá?

Általában belátható időn belül meg tudjuk kezdeni a munkát, de előfordulhat, hogy egyszerre sok megkeresésünk érkezik, és a később érkezőknek várniuk kell. Ez esetben 2 lehetősége van:


- Megmondjuk, mikor tudnánk elvállalni, és Ön „megvár” minket
Ez esetben garantáljuk, hogy az előre egyeztetett időpontban Ön lesz az első a sorban, nem vállalunk el más munkát addig.


- Ha Önnek sürgős a munka – például beázik a tető és azonnali javítás szükséges – ajánlunk valakit magunk helyett szerződéses partnereink közül.
Csak olyan kivitelezőt ajánlunk, akiben 100%-ig megbízunk, aki legalább olyan jól dolgozik, mint mi, és akire a saját tetőnket is nyugodt szívvel rábíznánk.Hogyan kérhet árajánlatot, hogyan bízhat meg minket a tetőfelújítási, vagy tetőépítési munkával?

Az árajánlatkérés egyszerű: csak töltse ki az alábbi árajánlatkérő űrlapunkat. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár, és nem kerül semmibe. Kérjük, hogy minél pontosabban adja meg az adatokat, hogy minél precízebb árajánlatot adhassunk. Ha kérdése van, keressen minket bátran elérhetőségeinken.