Modern és látványos megoldást keres a terasz, vagy előtető fedésére?
A szakemberek általában a polikarbonátot választják – nem véletlenül!


A polikarbonát jelenleg az egyik legnépszerűbb anyag erre a célra, hiszen átereszti a fényt, ellenáll az időjárás viszontagságainak, véd a hő ellen – és még jól is néz ki. Webshopunkban többféle polikarbonátot is talál, az összes, szereléshez szükséges kiegészítővel együtt.


A polikarbonátok nagy 7 méteres táblákban érkeznek hozzánk, melyeket szívesen méretre vágunk az Ön igényei szerint. Érdemes a webshopon keresztül leadnia a megrendelését, amit pár napon belül kiszállítunk, így nem kell az üzletben várnia, amíg méretre vágjuk a lemezeket.


Ha nem tudja pontosan, mekkora lemezekre van szüksége, írjon egy emailt (ugyfelszolgalat@matralemez.hu), küldje el a tervrajzokat, és kiszámoljuk a szükséges anyagmennyiséget, a kiegészítőkkel együtt!


Melyik polikarbonátot válassza?

A leggyakrabban a víztiszta, 10 mm-es vastagságú verziót választják – ebből nagy tételben tartunk raktáron, így azonnal megvásárolhatja. Mi mégis inkább a bronz színűt ajánljuk, hiszen ez jobban véd a hő ellen, nyáron kellemesebb lesz alatta ücsörögni, élvezni a kert szépségeit.


Házhoz szállítás, vagy személyes átvétel?

Természetesen bármelyiket választhatja – ha a webshopunkon keresztül adja le a megrendelést, akkor összekészítjük a csomagját, csak be kell jönnie és át kell vennie.
A házhoz szállítás pedig még kényelmesebb, hiszen ki sem kell mozdulnia – a kiszállítás időpontját előre egyeztetjük Önnel.


FONTOS! A polikarbonát szállítása problémás lehet, nagy felülete és könnyű súlya miatt könnyen felkapja a menetszél, ezért ajánljuk, hogy inkább a kiszállítást válassza: nekünk már nagy rutinunk van abban, hogyan kössük le alaposan, biztonságosan.


Nem tudja, hogy pontosan melyik termékre, vagy mekkora mennyiségre van szüksége?

Esetleg a számlázással, kiszállítással kapcsolatban van kérdése?

Ne habozzon, keressen minket bátran, minden felmerülő kérdését megválaszoljuk:

Tovább az ügyfélszolgálathoz
5 ok, miért érdemes webshopunkból megrendelnie az ereszcsatornát:

- Mert csak kiváló minőségű terméket küldünk, amire garanciát is vállalunk


- Mert szakértőinktől bármikor kérdezhet emailben és telefonon is, gyorsan és részletesen válaszolnak


- Mert kényelmesen, otthonról rendelhet, és a megrendelését gyorsan ki is szállítjuk – az így megspórolt időben számtalan dolgot meg tud csinálni a ház körül, gyorsabban haladhat


- Mert rendelését leadhatja a webáruházon keresztül, vagy telefonon, vagy emailben is


- Mert a kivitelezők is nálunk vásárolnak!


Tudjuk, hogy a beszerzés a legtöbb embernek nyűg és macera, ezért igyekszünk ezt a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban elintézni Önnek. Pár kattintás, és össze is válogathatja a kívánt termékeket, amit gyorsan kiszállítunk, vagy – személyes átvétel esetén – előre összekészítünk és becsomagolunk. Vásároljon kényelmesen, sorban állás nélkül!A rendelés menete:

- A fenti kategóriákból kiválasztja, és kosárba teszi a termékeket. Vásárlás előtt minden információt megtalál az adatlapon, be tudja állítani a mennyiséget és – szükség esetén – a méretet is.


- Ha végzett a válogatással, a jobb felső sarokban a KOSARAM gombra kattintva meg tudja nézni a beletett termékeket, és igény esetén még módosíthat a rendelésen


- A Rendelés gombra kattintva adja meg az adatait, majd kattintson a Rendelés véglegesítése gombra.


- Fizetés az Ön által kiválasztott módon – bankkártyás fizetés esetén átirányítjuk a BORGUN biztonságos fizetési oldalra, egyéb fizetési módoknál pedig elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat.


- Rendelését rögzítettük, a visszaigazolást emailben küldjük, szükség esetén telefonálunk is.


- Értesítjük arról, hogy várhatóan mikor érkezik az áru. A szállítás ütemezéséhez felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy Önnek is jó legyen az időpont.


- Megkapja a kiválasztott termékeket. Sok sikert kívánunk az építkezéshez/felújításhoz!


Ha szeretné, rendelését emailen vagy telefonon is leadhatja, ebben az esetben kérjük, hogy pontosan adja meg a termékek adatait és méreteit. Ha személyes átvételt választ, akkor a rendelése már összekészítve, csomagolva várja, a vásárlás alig pár percet vesz igénybe.

Ha a termékekkel, rendeléssel, vagy kiszállítással kapcsolatban bármi kérdése van, küldjön nekünk üzenetet: