MÁTRA LEMEZ

HEVES MEGYE ELSŐ SZÁMÚ BÁDOGOS SZAKÜZLETE


Miért nyitottunk bádogos szaküzletet?

Tudjuk, hogy az építkezés, felújítás gyakran csak bosszankodás, de mi ezen szeretnénk változtatni.


Gyöngyösön nem volt korábban hasonló, bádogos termékekre specializált üzlet, mi viszont értettünk ehhez, ezért nem is volt kérdés, hogy mibe fektetjük a családi megtakarításokat. A szakma a mindenünk, régóta ebből élünk. Az első vevőink olyan, szakmabeli kollégák voltak, akikkel már korábban is együtt dolgoztunk, az ő elégedettségük megerősített minket abban, hogy jól döntöttünk.


Számunkra fontos, hogy családi boltunkban mindenki jól érezze magát: nem csak a családtagok/dolgozók, hanem Ön is, aki betér hozzánk vásárolni. Minden kérdésére kimerítően válaszolunk, segítünk a kivitelezésben az elmélettől a gyakorlatig.Kik vásárolnak nálunk? Miért minket választanak?

Vásárlóink között magánszemélyek és vállalkozók is vannak: akadnak, akik csak kijavítják a tető hibáit, és ehhez kérnek segítséget, mások profi barkácsolók, akik a semmiből rittyentenek új tetőt a terasz fölé, és vannak bádogos szakemberek, akik a munkájukhoz vásárolnak be nálunk. 


- Sokan azért választanak minket, mert régimódi kereskedők vagyunk: ha segítséget kér, igyekszünk kimerítően válaszolni kérdéseire, soha nem intézzük el egy „hát ezt én nem tudom”-mal.


- Másokat az vonz, hogy a legtöbb termék raktáron van, azonnal elvihető, vagy rövid időn belül házhoz szállítjuk.


- Vannak, akiknek az a szimpatikus, hogy az extrémnek tűnő kéréseket is gond nélkül teljesítjük: szállítottunk már palát Spanyolországból, és horganylemezeket Németországból, és az ezekkel járó procedúrákkal már tisztában vagyunk.


- De a legtöbben azért választanak minket, mert az anyagbeszerzés egy nyűg, amit szeretnének gyorsan letudni, és tudják, hogy bennünk megbízhatnak. Mindegy hogy ereszcsatornát szeretne vásárolni a családi házra, vagy egy nagy projektbe vágna bele, amihez egy kamionnyi áru kell, ugyanazt kapja: Megbeszéljük – Megrendeljük – Leszállítjuk.

 


Csapatunk

„A legnagyobb örömet az jelenti, hogy együtt dolgozik a család. Több mint 30 éve kezdtem ezt a szakmát, akkor még édesapámmal dolgoztam, mint kezdő ács, és azóta rengeteg tetőt felépítettünk. Jó látni, hogy a gyerekeim felnőttek, rájuk is ragadt valami a családi hagyományból, , ugyanakkor folyamatosan új dolgokat találnak ki, és fejlesztenek. Örömmel látom, hogy haladnak a céljaik felé, és ahogy tudom, támogatom őket.”

- Kiss Csaba„Mindenünk ez a munka. A középiskola után elvégeztem az ács szakmát, és el is kezdtem dolgozni, de amióta megnyitottuk az üzletet, teljesen más irányba indultam. Elkezdtünk célokat kitűzni, és fejleszteni, nekem pedig folyamatosan tartani kell a lépést. A cégben én vagyok az üzletvezető, mindenről tudnom kell, mert szeretném, ha Ön maximális kiszolgálást kapna.”- Kiss GergőElkezdtük a céget, és az első időkben kevesen jöttek. Elhatároztuk, hogy amikor bejön az első vásárló, mindent megteszünk azért, hogy máskor is visszajöjjön, és másoknak is minket ajánljon. Ezt csak úgy érhetjük el, ha teljesen meg van velünk elégedve. Így leírva elég hangzatos, de a gyakorlatban ez csak annyit jelent, hogy egész nap ezért telefonálok. És szeretem.”- Kiss MónikaMiben segíthetünk?

Az üzletünk és kollégáink elérhetőségeit itt találja:

Tovább az ügyfélszolgálathozA kivitelezésben kérne segítséget?

Kattintson ide:

Tovább a kivitelezéshezCsak küldene egy gyors üzenetet?

Töltse ki az űrlapot és kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot!