Profi szakembereknek ajánljuk!

Van egy gyengeségünk: nem bírjuk elviselni a karcos, vagy sérült síklemezek látványát.
Nem is tartunk ilyet. És pláne nem adunk el ilyet!


Ha nálunk vásárol, garantáljuk, hogy csak ép, karcmentes síklemezeket talál, kifogástalan minőségben. Vékony síklemezekkel dolgozunk, melyeket táblában, vagy tekercsben is megvásárolhat – de külön kérésre vastagabb lemezeket is beszerzünk, ezeket 5 napon belül házhoz szállítjuk, vagy személyesen is átveheti a boltunkban.


Minden síklemezből tartunk raktáron, így azonnal, nagyobb mennyiséggel is ki tudjuk szolgálni, de ha igazán biztosra akar menni, érdemes a webáruházon keresztül leadni a rendelését. Ez kényelmesebb is, nem kell bejönnie a boltba, nem kell tekintettel lennie a nyitvatartási időre: bármikor leadhatja a rendelést, és rövid időn belül házhoz szállítjuk a megrendelt termékeket.


Nincs minimum rendelési mennyiség, akár egyetlen darabot is vásárolhat!


Szalagtekercsek

Ezek a termékek szintén gyakran elérhetők nálunk, mi is gyakorta használjuk lemez fedések, és szegélyek elkészítéséhez. A raktárkészletünk viszont főleg tábla lemezekből áll, de a tekercselt termékeket is rövid határidővel szállítjuk le megrendelőinknek. Ez alól az import termékek képeznek kivételt, például a Rheinzink és VM Zink szalagtekercsek.

Amennyiben szalagtekercs rendeléssel kapcsolatban érdeklődne, a lap alján elhelyezett űrlapon üzenjen nekünk, és visszahívjuk önt!


Nagy mennyiségben tartunk raktáron:

- alumínium síklemezeket

- horganyzott acél síklemezeket

- festett alumínium síklemezeket

- festett acél síklemezeket

- vörösréz síklemezeket

- sárgaréz síklemezeket

- saválló síklemezeket

- horganylemezeket

Ezeket a termékeket megtalálja a webáruházunkban a síklemezek kategóriában!Nem tudja, hogy pontosan melyik termékre, vagy mekkora mennyiségre van szüksége?

Esetleg a számlázással, kiszállítással kapcsolatban van kérdése?

Ne habozzon, keressen minket bátran, minden felmerülő kérdését megválaszoljuk:

Tovább az ügyfélszolgálathoz
5 ok, miért érdemes webshopunkból megrendelnie az ereszcsatornát:

- Mert csak kiváló minőségű terméket küldünk, amire garanciát is vállalunk


- Mert szakértőinktől bármikor kérdezhet emailben és telefonon is, gyorsan és részletesen válaszolnak


- Mert kényelmesen, otthonról rendelhet, és a megrendelését gyorsan ki is szállítjuk – az így megspórolt időben számtalan dolgot meg tud csinálni a ház körül, gyorsabban haladhat


- Mert rendelését leadhatja a webáruházon keresztül, vagy telefonon, vagy emailben is


- Mert a kivitelezők is nálunk vásárolnak!


Tudjuk, hogy a beszerzés a legtöbb embernek nyűg és macera, ezért igyekszünk ezt a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban elintézni Önnek. Pár kattintás, és össze is válogathatja a kívánt termékeket, amit gyorsan kiszállítunk, vagy – személyes átvétel esetén – előre összekészítünk és becsomagolunk. Vásároljon kényelmesen, sorban állás nélkül!A rendelés menete:

- A fenti kategóriákból kiválasztja, és kosárba teszi a termékeket. Vásárlás előtt minden információt megtalál az adatlapon, be tudja állítani a mennyiséget és – szükség esetén – a méretet is.


- Ha végzett a válogatással, a jobb felső sarokban a KOSARAM gombra kattintva meg tudja nézni a beletett termékeket, és igény esetén még módosíthat a rendelésen


- A Rendelés gombra kattintva adja meg az adatait, majd kattintson a Rendelés véglegesítése gombra.


- Fizetés az Ön által kiválasztott módon – bankkártyás fizetés esetén átirányítjuk a BORGUN biztonságos fizetési oldalra, egyéb fizetési módoknál pedig elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat.


- Rendelését rögzítettük, a visszaigazolást emailben küldjük, szükség esetén telefonálunk is.


- Értesítjük arról, hogy várhatóan mikor érkezik az áru. A szállítás ütemezéséhez felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy Önnek is jó legyen az időpont.


- Megkapja a kiválasztott termékeket. Sok sikert kívánunk az építkezéshez/felújításhoz!


Ha szeretné, rendelését emailen vagy telefonon is leadhatja, ebben az esetben kérjük, hogy pontosan adja meg a termékek adatait és méreteit. Ha személyes átvételt választ, akkor a rendelése már összekészítve, csomagolva várja, a vásárlás alig pár percet vesz igénybe.

Ha a termékekkel, rendeléssel, vagy kiszállítással kapcsolatban bármi kérdése van, küldjön nekünk üzenetet: