Gondolt már arra, hogy egy forró nyári napon milyen kellemes lenne, ha a teraszon hűs árnyékban ücsöröghetne?


Szeretné, ha ősszel és télen nem csorogna a nyakába a víz, miközben a kulcsait keresi, hanem előtető óvná a bejáratot?



A terasz feletti tető, vagy az előtető számtalan helyzetben teheti kellemesebbé az életét. Kevés hangulatosabb dolog van annál, mint szárazon maradni, miközben a nyári zivatart nézzük, vagy élvezni az árnyékot a kerti medencében, amikor tombol a kánikula.  


Télen is jó, ha legalább a teraszon nem kell havat lapátolni, vagy ha a házból kilépve még az előtető alatt ki tudjuk nyitni az esernyőt.


Az előtető, vagy a terasz fölötti tető megépítése azonban ugyanolyan szaktudást és profizmust igényel, mint a háztető építése vagy felújítása. Itt sem lehet félszívvel, félmunkát végezni, hiszen az balesetveszélyes lehet, vagy idő előtt tönkremehet.



A tető építésének vagy felújításának menete - és amire oda kell figyelnie


A szakember kiválasztása, árajánlat, szerződés


Csak olyan szakemberrel dolgozzon, akinek jó referenciái vannak, hajlandó szerződést aláírni, számlát ad, és a munkára garanciát vállal. Emellett fontos az első benyomás is: aki már az elején nem veszi fel a telefont, eltűnik, csak sokára válaszol, azzal később is problémák lehetnek. 


Az árajánlat legyen tételes, kérjen be többet is, és hasonlítsa össze őket, és nézze meg azt is, hogy a beépített anyagokra mennyi garanciát kap. Ne a legolcsóbbat, hanem a legmegbízhatóbbat válassza!


Ha a kivitelező képeket, leírásokat kér még a helyszíni felmérés előtt, akkor ne tekintse ezt felesleges nyűgnek, sőt, épp ellenkezőleg! Ez azt jelenti, hogy alapos, és a lehető legjobban szeretné végezni a munkáját.


Az anyagok kiszállítása


Ha erről a szakember gondoskodik, akkor nincs más dolga, mint bízni abban, hogy minden rendben lesz.


Ha Ön szerzi be az alapanyagokat, akkor érdemes megbeszélnie a kivitelezővel az egyes munkafázisokat, és ehhez igazítani a kiszállítást, hogy minden időben a helyszínen legyen, ugyanakkor ne kelljen hetekig kerülgetnie az építőanyagokat.


Ha nálunk rendeli meg a tetőfelújításhoz szükséges anyagokat és eszközöket, akkor mindig előzetesen egyeztetünk a kiszállítás időpontjával kapcsolatban, és maximálisan igazodunk az Ön igényeihez.


Építés, majd a munka átadása


Még mielőtt kifizetné a munkát (amit optimális esetben nem kértek Öntől előre), nézze át alaposan az elkészült „művet”, és jelezze, ha valami kijavítandó hibát talál. Csak 100%-os munkát fizessen ki! Fontos, hogy kérjen számlát, hiszen a garanciát csak így tudja érvényesíteni később.


Garancia


Törvényileg jár Önnek MINIMUM 3 év jótállás a munka minőségére, 5 év szavatossági idő a beépített anyagokra, ennél kevesebbet senki nem ajánlhat. Jobban jár azonban, ha már a felújítás előtt átnézi a gyártók ajánlatait, sokan ugyanis 10+ év jótállást is vállalnak a minőségre.



Miért jó, ha minket választ?

- Profi csapat vagyunk, a szerződés, számla, garancia nálunk alapfelszereltség, nem extra


- Kérdéseivel bármikor megkereshet minket, már az árajánlatkérés előtt is szívesen segítünk


- Csak olyan alapanyagokat építünk be, amik garantáltan kibírnak 10-20 évet is felújítás nélkül


- Saját bádogos szaküzlettel rendelkezünk, így a legtöbb alapanyagot jó áron tudjuk Önnek beszerezni…


- …és el is intézzük a kiszállítást időben, pontosan



Töltse ki az űrlapot és írjon nekünk!

(Tipp: minél pontosabban vázolja fel a helyzetet, annál profibban tudunk válaszolni. Nyugodtan küldjön nekünk emailben képeket, vázlatokat, tervrajzokat is. Minden megkeresésre rövid határidővel válaszolunk.)