- Beázik a tető valahol?

- Ki kellene cserélni a tetőablakot?

- Leesett egy cserép, vagy szétcsúszott az ereszcsatorna?


Legyen szó kisebb javításról, vagy egy komplett terület beázás mentesítésétől, segítünk felmérni, és kijavítani a problémát.


Mi az első lépés a javítás megkezdéséhez?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, amihez a lap alján talál egy űrlapot, vagy küldjön emailt a kivitelezes@matralemez.hu címre, és írja meg nekünk panaszát.

Ha egyértelműen tudjuk a megoldást, és esetleg képeket is csatol a jelenlegi állapotról, úgy elkészítjük önnek az ajánlatunkat, ami alapján megrendelheti a javítást.

Előfordul, hogy helyszíni felmérésre van szükség, hogy megállapítsuk például egy beázás forrását, ehhez előzetesen időpontot egyeztetünk önnel, az ajánlatot pedig ezután készítjük el.


Mennyi ideig tart a javítás?

Amennyiben elfogadta az árajánlatot, értesítjük a javítás megkezdésének időpontjáról. A legforgalmasabb időszak ősszel kezdődik, ilyenkor akár több hétig is elhúzódhat a munka megkezdése. 

A javítás időtartama attól függ, hogy milyen jellegű problémáról van szó, de a legtöbb apró javítás egy nap alatt elvégezhető.


Mennyibe kerül a javítás?

A megoldandó problémától függ, így nehéz a körülmények ismerete nélkül pontos választ adni.

Attól függ, hogy szükséges-e új építőelemek, alkatrészek beépítése, és mennyi időt vesz igénybe a javítás.

Írja meg nekünk panaszát, lehetőség szerint csatoljon képeket, és pontosan megtudhatja az árat, és a megvalósítás idejét.


Miért jó, ha minket választ a javítások elvégzésére?

- Profi csapat vagyunk, tehát a szerződés, számla, garancia nálunk alapfelszereltség, nem extra.


- Kérdéseivel bármikor megkereshet minket, már az árajánlatkérés előtt is szívesen segítünk.


- Saját bádogos szaküzlettel rendelkezünk, így a kivitelezéshez a bádogos termékeket, de ezen felül az összes alapanyagot és kelléket forgalmazzuk


- …és el is intézzük a kiszállítást a munka helyszínére időben, és pontosanTöltse ki az űrlapot és írjon nekünk!

(Tipp: minél pontosabban vázolja fel a helyzetet, annál profibban tudunk válaszolni. Nyugodtan küldhet nekünk emailben képeket, vázlatokat, tervrajzokat is, a kivitelezes@matralemez.hu címre. Minden megkeresésre rövid határidővel válaszolunk.)