Műhelyek, garázsok, melléképületek tetejének fedéséhez a trapézlemez az egyik legjobb megoldás, hiszen könnyű a használata, gyorsan felszerelhető és – ha jó minőséget választ – tartós tetőt kap.


Akár hobbi-szinten barkácsol, akár építkezik, akár profi szakember, aki nap, mint nap tetőket épít, a trapézlemez jó választás!


Másik nagy előnye, hogy a táblák hosszúságát méretre vágva lehet megrendelni, így nem kell külön a vágással vesződnie. Egyetlen hátránya, hogy szinte sehol – még nálunk sem – kapható azonnal, általában egy pár napot várnia kell rá.


5+1 ok, miért érdemes nálunk megrendelnie a trapézlemezt

- Webáruházunkban több színben is kapható

- Ha online rendeli meg, azonnal feldolgozzuk a rendelését és akár 5 napon belül házhoz szállítjuk a trapézlemezt

- A rendeléséhez automatikusan hozzászámoljuk a szükséges csavarmennyiséget, és betesszük a csomagba, így nem az építkezés közben derül ki, hogy valami hiányzik

- Jó áraink mellett nálunk a minőség is garantált – a mi trapézlemezeinket NEM fogja lefújni az első szél

- Az általunk forgalmazott trapézlemezekre 20 év átrozsdásodási garanciát vállalunk

+1: Segítünk a vásárlás első pillanatától a kiszállításig: ha nem tudja, hogy pontosan mekkora trapézlemezekre van szüksége, ha nem tudja kiszámolni az anyagszükségletet, küldje el nekünk a tervrajzokat emailben, kiszámoljuk, és küldünk egy árajánlatot!


Nézzen körül webáruházunkban, és tegyen mindenből a kosarába, amire szüksége lehet. Az alábbi kategóriákon belül szín és alapanyag szerint is tud szűrni, nem kell órákig böngésznie, amíg megtalálja, amire szüksége van.


Nem ezeket keresi?


Nem tudja, hogy pontosan melyik termékre, vagy mekkora mennyiségre van szüksége?

Esetleg a számlázással, kiszállítással kapcsolatban van kérdése?

Ne habozzon, keressen minket bátran, minden felmerülő kérdését megválaszoljuk:

Tovább az ügyfélszolgálathoz


Tudjuk, hogy a beszerzés a legtöbb embernek nyűg és macera, ezért igyekszünk ezt a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban elintézni Önnek. Pár kattintás, és össze is válogathatja a kívánt termékeket, amit gyorsan kiszállítunk, vagy – személyes átvétel esetén – előre összekészítünk és becsomagolunk. Vásároljon kényelmesen, sorban állás nélkül!


A rendelés menete:

- A fenti kategóriákból kiválasztja, és kosárba teszi a termékeket. Vásárlás előtt minden információt megtalál az adatlapon, be tudja állítani a mennyiséget és a méretet is.


- Ha végzett a válogatással, a jobb felső sarokban a KOSARAM gombra kattintva meg tudja nézni a beletett termékeket, és igény esetén még módosíthat a rendelésen.


- A Rendelés gombra kattintva adja meg az adatait, majd kattintson a Rendelés véglegesítése gombra.


- Fizetés az Ön által kiválasztott módon – bankkártyás fizetés esetén átirányítjuk a BORGUN biztonságos fizetési oldalra, egyéb fizetési módoknál pedig elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat.


- Rendelését rögzítettük, a visszaigazolást emailben küldjük, szükség esetén telefonálunk is.


- Értesítjük arról, hogy várhatóan mikor érkezik az áru. A szállítás ütemezéséhez felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy Önnek is jó legyen az időpont.


- Megkapja a kiválasztott termékeket. Sok sikert kívánunk az építkezéshez/felújításhoz!


Ha szeretné, rendelését emailen vagy telefonon is leadhatja, ebben az esetben kérjük, hogy pontosan adja meg a termékek adatait és méreteit. Ha személyes átvételt választ, akkor a rendelése már összekészítve, csomagolva várja, a vásárlás alig pár percet vesz igénybe.


Ha a termékekkel, rendeléssel, vagy kiszállítással kapcsolatban bármi kérdése van, írjon nekünk üzenetet bátran, és visszahívjuk: