Elakadt? Kérdése van? Segítséget szeretne?

Keressen minket, és kérdezzen bátran!


  • Mi NEM fogjuk azt mondani, hogy „de hát ott van az információ a honlapon, tessék elolvasni!”
  • Mi NEM fogunk felháborodni, hogy „hát erre előbb kellett volna gondolni!”
  • Mi NEM fogunk úgy csinálni, mintha Ön csak egy újabb nyűg lenne az életünkben.


Számunkra valóban fontos, hogy megadjunk Önnek minden információt, ami a választáshoz kell. Mielőtt azonban felhívna minket, vagy emailt küldene, olvassa át rövid tájékoztatónkat, hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk segíteni. „Hogyan kereshetem Önöket… email, vagy telefon?”


Ha csak gyors, egyszerű kérdése van – például hogy mennyibe kerül egy termék, vagy mikorra tudjuk kiszállítani – akkor hatékonyabb, ha felhív minket a 06-30/256-58-15 számon. Reggelente általában elfoglaltabbak vagyunk, délután nyugodtabban tudunk beszélgetni. Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, akkor is látjuk, hogy keresett, és hamarosan visszahívjuk.  


Ha „kifejtősebb” kérdése van – például szakmai tanácsra van szüksége, hogy hogyan kell az ereszcsatorna rendszert felszerelni – akkor praktikusabb az email, amihez akár képeket, alaprajzokat is csatolhat.  Minden emailre válaszolunk, de a válasz bonyolultságától függően ez kicsit több időt is igénybe vehet. Ha 2 napon belül nem kapott tőlünk választ, akkor kérjük, hogy írjon újra, vagy hívjon fel minket: ilyet szándékosan soha nem tennénk, valami technikai probléma lehet a háttérben. „Személyesen bemehetek? Van üzletük?”

Sok esetben könnyebb, ha személyesen jön el hozzánk, és beszéljük meg a részleteket. Az üzletünkben megnézheti megrendelni kívánt termékeit, az irodában szerelési tanácsokat kérhet egy forró kávé mellett, és szívesen megmutatjuk a műhelyünket és raktárainkat is. Viszont árajánlat kéréshez inkább javasolt az email, ha pedig kérdése van, nyugodtan telefonáljon!AZ ÜZLET CÍME:

3200 Gyöngyös, Kenyérgyár út 3.


AZ ÜZLET TELEFONSZÁMA:
06-30/256-58-15


AZ ÜZLET EMAIL CÍME:
info@matralemez.hu


NYITVA TARTÁS:
Hétfőtől - Péntekig: 6:30 - 17:00
Szombat: 6:30 - 12:00
Vasárnap: Zárva

Családias cégünkben négyen dolgozunk az irodában, mindegyikünknek megvan a saját szakterülete. Ha gyorsabb, kielégítőbb választ szeretne kapni, akkor keresse közvetlenül a szakembert!
Kiss Csaba – Ácsmester és tulajdonos

Az ács, bádogos és tetőfedő munkák szakértője


Közvetlen elérhetőségei:
Telefon: 30/958-6985
Email: kiss.csaba@matralemez.hu

Csaba mester több mint 30 éve van a szakmában, valószínű, hogy minden kérdésére tud válaszolni, méghozzá hihetetlen részletességgel. Érdemes emailben kérdezni, vagy szorgalmasan jegyzetelni a beszélgetés közben, mert tanácsai aranyat érnek, és sokat spórolhat velük! Természetesen telefonon is felhívhatja, és ha betér hozzánk a boltba, akkor őt is megtalálja a pult mögött.
Kiss Gergő - Ügyvezető

Partner kapcsolattartó


Közvetlen elérhetőségek:

Telefon: 30/256-5815
Email: kiss.gergo@matralemez.hu


Gergő tartja a kapcsolatot a beszállítókkal, szakemberekkel, partnerekkel és a vásárlókkal, őt keresse, ha a termékekkel, számlázással, adminisztrációval kapcsolatban van kérdése. Ügyvezetőként elfoglalt, sokszor nem tudja felvenni a telefont, ezért jobban jár, ha emailben keresi. Minden üzenetre válaszol!
Kiss Mónika – Irodavezető

Ügyfél kapcsolattartó


Közvetlen elérhetőségek:
Telefon: 30/230-3004
Email: monika@matralemez.hu


Mónika olyan, mint egy adminisztratív szuperhős, mindent tud, mindennel 
képben van, mindenkivel kedves, és nem lehet akkora papírhalmot az asztalára felhalmozni, amit délutánig le ne gyűrne. Hívja bátran, ha azt szeretné tudni, mikor jön az áru, mikor szállítjuk ki, hogyan fizethet, hogyan állítjuk ki a számlát… egyszóval telefonáljon, ha bármilyen, adminisztratív kérdése van. Munkaidőben szinte bármikor utolérhető, ha nem tudja felvenni, akkor pedig hamarosan visszahívja Önt.

Molnár Attila – Webes ügyintéző

Marketing specialista


Közvetlen elérhetőségek:
Telefon: 20/360-6663
Email: molnar.attila@matralemez.hu


Attila felel a weboldalunkért és a webshopért, őt keresse, ha valami nem működik, nem tudja leadni a rendelést, nem kapott visszaigazolást, nem tud regisztrálni, elírta az email címét, és nem tud belépni, elfelejtette a jelszavát… Hívhatja telefonon, vagy keresheti emailben is, attól függően, mennyire sürgős vagy bonyolult a probléma.
Ha a leggyorsabb módját keresi, hogy kapcsolatba kerüljön velünk, akkor azt ide rejtettük, legalulra. Töltse ki az űrlapot, és mi felvesszük önnel a kapcsolatot. Ígérjük!