fbpx

HEVES MEGYE ELSŐ SZÁMÚ BÁDOGOS SZAKÜZLETE

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!
ÜZLETÜNK JELENLEG ZÁRVA TART.

Nyitás: 2024.04.02. – 7:00

MEGRENDELÉS MENETE

INFORMÁCIÓ A MEGRENDELÉSEKRŐL

Árajánlat kérés, Megrendelés, Ügyintézés

ÁRAJÁNLATKÉRÉS EMAILBEN

EMAIL VÁLASZADÁSI IDŐ

24 óra

A beérkező levelét 24 óra alatt feldolgozzuk és válasz üzenetben csatoljuk árajánlatát és írjuk meg önnek a megrendeléshez szükséges tudnivalókat. A megrendelést minden esetben visszaigazoló email megküldését követően tudjuk rögzíteni.

 

A kommunikáció és az ügyintézés szerintünk leghatékonyabb formája az elektronikus levelezés, mert könnyedén csatolhat nekünk fényképeket ha arra van szükség, és írhat meg részletes tájékoztatást, méreteket, vagyis minden információt ami alapján precíz árajánlatot tudunk adni. Érdemes figyelnie arra amikor árajánlatot kér, hogy a kapcsolat felvételhez a telefonszámát megírja nekünk, kollégáink csak abban az esetben hívják önt, ha valamilyen fontos információt kell egyeztetni. Érdemes emellett, ha kiszállítást kér, a pontos címet megadni, és számlázási adatokat is megküldeni, főleg amennyiben egy cég nevében, vagy egyéni vállalkozóként vásárol.

ÁRAJÁNLATKÉRÉS SZEMÉLYESEN

Az üzletünkben személyes ügyfél fogadásra és termék bemutatóra van lehetőség. Amennyiben szeretne személyesen tanácsot kérni a kivitelezéséhez, vagy megtekintené a termékkínálatot, úgy a kapcsolat menü alatt megtalálja címünket és nyitvatartási időnket és szeretettel várjuk önt.

 

Kollégáink elkészítik az ön névre szóló árajánlatát és megrendelheti a termékeket azonnal, vagy az árajánlat sorszáma alapján akár későbbi időpontban is jelezheti megrendelési szándékát akár telefonon vagy email-ben, természetesen a megadott érvényességi időn belül.

ÁRAJÁNLATKÉRÉS TELEFONON

A legtöbb esetben érdemesebb személyesen, vagy írásban – emailben – megküldenie az árajánlatkérését. Mindazonáltal lehetősége van telefonon érdeklődni, árakról tájékozódni, és akár komplett anyag kiírást kérni a kollégáinktól. Amennyiben lediktálja nekünk az email címét azt rögzítjük, és elküldjük önnek a végleges kalkulációt írásban is. A megrendelés leadását és rögzítését csak azután tudjuk véglegesíteni, amennyiben azt írásban megerősíti!

MEGRENDELÉS LEADÁST CSAK ÍRÁSOS FORMÁBAN FOGADUNK EL, AZ ÁRAJÁNLAT ELFOGADÁSÁRÓL ÉS A MEGRENDELÉS VÉGLEGESÍTÉSÉRŐL MINDEN ESETBEN MEGERŐSÍTÉSRE VAN SZÜKSÉG!

MEGRENDELÉS MENETE

Sok esetben nincs szükség megrendelésre. Ereszcsatornák, polikarbonát és trapéz lemez táblák raktárkészletről elérhetők akár azonnal. Személyes átvétel esetén, ha a kiválasztott termékek raktárkészletről elérhetők, akkor nincs más dolga, csak nyitvatartási időben eljönnie az üzletbe és a kollégák segítenek a termékek összekészítésében. A tapasztaltabb vásárlók az érkezésüket megelőzően telefonon értesítenek minket, ebben az esetben előre elkezdjük az összekészítést és kevesebb ideig kell várakozni a pakolásra.

 

 

Amennyiben méretre vágásra van szükség, gyártani kell bizonyos termékeket, vagy nincsen aktuális raktárkészletünkön a termék amit vásárolni szeretne, akkor megrendelésre van szükség. A megrendelését leadhatja személyesen, vagy megerősítheti emailben már meglévő árajánlat alapján.

 

 

A megrendelés leadása után, amint a termékek szállíthatóvá válnak, kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából, és a megbeszéltek szerint személyesen átveheti a termékeket az üzletünkben, vagy megkezdjük azok kiszállítását.

ELŐLEG ÉS FIZETÉSI MÓDOK

Telefonon vagy emailben történő megrendelés esetén kollégáink tájékoztatni fogják, a legtöbb esetben 50% előleg megfizetése szükséges, amit átutalással tud a legkönnyebben rendezni, majd kiszállítás esetén a helyszínen átvételkor készpénzben tud fizetni, amennyiben megrendelését az üzletünkben veszi át, úgy szintén készpénzben vagy bankkártyával is fizethet.

 

 

Amennyiben megrendelésének teljes összegét átutalással szeretné fizetni, úgy lehetősége van előre utalással ezt megtenni. Kollégáink kérésére díjbekérőt állítanak ki, és átutalásának beérkezésekor számláját ez alapján készítik el, amit postai úton küldünk meg, vagy a kiszállításkor kap kézhez a termékek átvételekor.

 

 

Bankkártyás fizetésre üzletünkben személyes vásárlás esetén lehetőség van. Amennyiben kiszállítással szeretne megrendelést leadni, és bankkártyával fizetne, úgy személyesen kell bejönnie hozzánk, és véglegesíteni a megrendelést.

Készpénz

Bankkártya

Átutalás

A weboldal megfelelő működése érdekében sütiket használunk.