fbpx

HEVES MEGYE ELSŐ SZÁMÚ BÁDOGOS SZAKÜZLETE

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!
ÜZLETÜNK JELENLEG ZÁRVA TART.

Nyitás: 2024.04.02. – 7:00

Ereszcsatorna rendszerek

Kérjen ajánlatot emailben!

email: info@matralemez.hu

tel: 06-30/256-5815

RAKTÁRKÉSZLETRŐL ELÉRHETŐ ERESZCSATORNÁK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Hobbi-barkácsoló és hirtelen ötlettől vezérelve szeretné felújítani a hétvégén az előtetőre a csatornát? Bádogos szakember, akinek új megkeresése érkezett és gyorsan van szüksége az anyagra?


Koplett ereszcsatorna rendszerek elérhetők alumíniumból és több színben is raktárkészletünkön, a megrendelt termékeket villámgyorsan házhoz szállítjuk, így időben el tudja kezdeni a munkát. Mindig előre egyeztetjük az időpontot, hogy akkor vigyük a termékeket, amikor Önnek a legalkalmasabb.

ERESZCSATORNA MÉRETEK ÉS SZÍNEK

Ereszcsatornák több különböző alapanyagból, méretben és színben készülnek. A legkeresettebb manapság az alumínium belső vulcnis színes ereszcsatorna rendszer.

 

Az alábbiakban megtekintheti a raktárkészleten elérhető típusokat, méreteket és színeket.

 

Ha elakadt, kérdése van, vagy konkrét kiírás alapján szeretne árajánlatot kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot és kollégáink készségesen segítenek önnek akár szakmai kérdések meválaszolásában is.

ERESZCSATORNA RENDSZER MÉRETEK

Hagyományos szabvány szerint

IPARI MÉRET, FŐLEG NAGYOBB ÉPÜLETEKRE

40 / 120

Kiterített szélesség: 40 cm

LEFOLYÓ ÁTMÉRŐ: 120 mm

NORMÁL MÉRET, CSALÁDI HÁZAKNÁL HASZNÁLT

33 / 100

KITERÍTETT SZÉLESSÉG: 33 cm

LEFOLYÓ ÁTMÉRŐ: 100 mm

KIS MÉRET, TERASZOKRA ÉS ELŐTETŐKHÖZ

25 / 76

KITERÍTETT SZÉLESSÉG: 25 cm

LEFOLYÓ ÁTMÉRŐ: 76 mm

ERESZCSATORNA RENDSZER Típusok

Natúr kivitelben festés nélkül

NATÚR HORGANYZOTT

A legkedvezőbb árú belső vulcnis (peremű) ereszcsatorna rendszer, főleg melléképületekre. Fém színű, 0,5 mm vastag acél lemezből és 275g horgany réteggel ellátva, ami a korrózió védelemről gondoskodik.

NATÚR ALUMÍNIUM

Natúr alumínium alapanyagből készülő belső vulcnis (peremű) ereszcsatorna rendszer, főleg melléképületekre, teraszokhoz, de akár családi házakhoz is. Alumínium színű, 0,7 mm vastag lemezből készül és nem rozsdásodik.

SZÍNES ALUMÍNUM ERESZCSATORNA RENDSZER

Festékréteggel ellátva színes kivitelben

Színes alumínium

Színskála

Tégla

RAL3016

BORDÓ

RAL3009

BARNA

RAL8011

CSOKI

RAL8017

RÉZBARNA

RAL8003

Antracit

RAL7016

Fehér

RAL9010

Az ereszcsatorna rendszer és a kiegészítők is 0,7 mm vastag alumínium lemezből készülnek és felületkezeléssel és az itt látható színes bevonatokkal vanna ellátva. Egy modern családi házhoz vagy egy felújításra kerülő tetőhöz legmegfelelőbb választás.

Ereszcsatorna rendszer felépítése

Főbb rendszer elemek és kiegészítők

A következő ábrán összegyűjtöttük a főbb elemeket, melyből a csatorna rendszer összeáll. Ezeken kívül még számos apróság, toldó elem, Y-elágazás, lábazati elkerülő elem áll rendelkezésre, csak hogy párat felsoroljunk. Kollégáink rendelkezésre állnak, hogy szakmai javaslatokkal lássák el, és a szükséges elemek listáját kialakítsák önnel közreműködve. Tekintse meg az alábbi rendszer elemeket, és ha kérdése merül fel, keressen minket bizalommal.

Főbb Rendszer elemek

Ereszcsatorna:

Csapadékvíz elvezetésére szolgáló hagyományosan félköríves a szarufákhoz rögzített lemez.

Csatornatartó:

Az ereszcsatorna rögzítésére szolgáló rögzítő elem, amit a szarufákra a csapadék elvezetésének irányában lejtés megadásával kerül felszerelésre.

Szeglet:

Az épület sarkainál általában sátortető kialakításnál az ereszcsatorna szögletes kanyarodására szolgáló idom.

Véglemez:

Az ereszcsatorna végződéseinek lezárására szolgáló elem.

Vízüst:

Az ereszcsatorna lefolyócsővel való összeköttetésére szolgáló idom.

Lefolyócső:

A vízelvezetés falhoz rögzített függőleges szakasza.

Csőív:

Könyöknek is nevezik,  lefolyócső kanyarulatainak kialakítására szolgáló idom, ami 76 fokos szöget zár be.

Bilincs:

A lefolyócső falhoz történő rögzítésére szolgáló elem.


LEHETŐSÉG A VÁLASZTÁSRA

PRÉMIUM RENDSZEREK MEGRENDELÉSRE

Hivatalos forgalmazóként az alábbi három prémium gyártó ereszcsatorna rendszereit rendelheti meg nálunk, akár alumínium, akár horgany vagy acél termékek szerepelnek a terveiben, vagy anyagkiírásban, megtaláljuk a legjobb választást. Komplett ajánlatot kaphat egyedi projekt árakon, keresse a kollégáinkat.

PREFA

Prémium alumínium külső peremes ereszcsatorna rendszer

RHEINZINK

Prémium horgany külső peremes ereszcsatorna rendszer

ZAMBELLI

Prémium acél külső peremes ereszcsatorna rendszer

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS ÉS SEGÍTSÉG A PAKOLÁSBAN

Tudjuk, hogy a haza szállítása a termékeknek gyakran problémát okoz, sok idő és fáradtság. Ezért ajánljuk most önöknek kedvező áron házhoz szállítási szolgáltatásunkat.


Nincs más dolga mint kérni a kiszállítást megrendeléskor, és kollégánk tájékoztatja az aktuális megrendeléséhez az adott címre felszámítandó kiszállítási díjunkról.


A kedvező díjat azáltal tudjuk biztosítani, hogy az egy irányba történő szállításainkat gyűjtő fuvarokba szervezzük, a megadott szállítási határidőt ez alapján határoztuk meg. Kérjük türelmét amennyiben kiszállítást kér, kollégáink minden esetben tájékoztatni fogják a díjakról, és a kiszállítás pontos időpontjáról.


*Kiszállítási határidő: 10 nap

TEKINTSE MEG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ INFORMÁCIÓKAT TARTALMAZÓ ÁRLISTÁNKAT

Igyekeztünk a lehető legtöbb terméket feltüntetni, és folyamatosan bővíteni a listát, az árakat pedig naprakészen tartani. Amennyiben nem találja a keresett terméket, komplett árajánlatot kérne, vagy prémium terméket keres, úgy lépjen velünk kapcsolatba. Küldje meg anyag kiírását vagy terveit emailben és kollégáink 24 órán belül válaszolnak.

Az árlista megtekintéséhez lépjen tovább

PREFA VAGY RHEINZINK?

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT EMAILBEN!

info@matralemez.hu

A Mátra Lemez hivatalos forgalmazóként egyedi projekt keretében beszállítója lehet több prémium bádogos termék megrendelése esetén.

Elveszett a kínálatban?

Nem tudja, hogy pontosan melyik termékre, vagy mekkora mennyiségre van szüksége?

Akár termékeinkkel kapcsolatban merül fel kérdése, vagy megrendeléssel és szállítással kapcsolatos kérdése van, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Tudjuk, hogy a beszerzés a legtöbb embernek nyűg és macera, ezért igyekszünk ezt a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban elintézni Önnek. Írja össze emailben a megrendelni kívánt termékeket, vagy az igényeit és a méreteket és árajánlatot készítünk, megrendelés esetén pedig mindent gyorsan kiszállítunk, vagy – személyes átvétel esetén – előre összekészítünk és becsomagolunk. Vásároljon kényelmesen, sorban állás nélkül!

Megrendeléssel kapcsolatos információk

SZÁLLÍTÁSSAL kapcsolatos információK

Információ, Érdeklődés és árajánlat kérés

Információk röviden

Bővebb tájékoztatáshoz keresse kollégáinkat

Árajánlatkérés

Kérjen árajánlatot konkrét anyag kiírás alapján, vagy érdeklődjön a termékekről kollégáinknál. Szakmai kérdésekben is nyugodtan fordulhat hozzánk. Amennyiben már összeírta a szükséges termékeket, azokat elküldheti nekünk emailben, ne felejtse a kiegészítőket, csavarokat, szegélyeket is megküldeni, hogy komplett ajánlatot adhassunk. 

Megrendelés

A megrendelés rögzítéséhez szükség van egy már meglévő árajánlatra, és írásos visszaigazolásra, amit emailben szükséges megküldenie. A gyártást, előkészítést, szállítást megelőzően előleg fizetésre lehet szükség, amiről kollégáink tájékoztatják. Az előlegről díjbekérő készül, és a szállításkor a végszámla ennek levonásával készül el.

Szállítás

A szállítási határidő a megrendelt termékek függvényében változó lehet, de erről tájékoztatást kap tőlünk és egy időintervallumot jelölünk ki amikor a termékek átvehetők. Természetesen a lehetséges átvételi időpont előtt telefonon értesítjük. Amennyiben házhozszállítást kért, úgy kollégánkkal annak időpontját egyeztetheti, lehetőség van a napot és a napszakot is megadnia, amikor a termékek átvétele a legkényelmesebb önnek.

A weboldal megfelelő működése érdekében sütiket használunk.