fbpx

HEVES MEGYE ELSŐ SZÁMÚ BÁDOGOS SZAKÜZLETE

Jelenleg az üzletünk zárva tart

Továbbra is elérsz minket a kapcsolatok menüben található üzenetküldés funkcióval, vagy emailben is, és munkaidőben válaszolunk.

Szállítási információk

Házhozszállítási feltételek

A termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk önnek. A be és kipakolásról is gondoskodunk, kollégáink a helyszínen segítségére lesznek az áru elhelyezésében. A szállításért külön díjat számolunk fel, ami véleményünk szerint jóval kedvezőbb mintha fuvarost fogadna, és minden alkalommal a megrendelt mennyiség és a szállítási távolság alapján kalkuláljuk ki önnek. Érdeklődjön megrendeléskor, és kérje a szállítási szolgáltatásunkat!

Átlagos szállítási idő

10 nap

*A megrendelt termékek gyártási, előkészítési, beszerzési idejétől függően változhat a kiszállítási idő.

Házhozszállítás igénylése

Árajánlatkéréskor vagy megrendelésének véglegesítését megelőzően jelezze kollégáinknak, hogy kiszállítást szeretne kérni. Kérjük a számlázási címet írja meg nekünk, és amennyiben ez eltér a szállítási címtől, azt is jelezze. A kirakodás pontos címe azért fontos, mert a kilométerre lebontott szállítási díjunkat ez alapján tudjuk kalkulálni.

Házhoz szállítás menete

A kiszállítás időpontját lehetősége van előre meghatározni, ha egy adott napon, vagy adott napszakban tartózkodik csak otthon, és akkor tudja átvenni az árut, akkor ehhez megpróbálunk alkalmazkodni, és természetesen akkorra ütemezzük a szállítást.
 
Amennyiben nem határoz meg fix szállítási napot, úgy amikor a termékeket összekészítettük, azok készen állnak a szállításra telefonon jelezzük ezt önnek, és tájékoztatjuk a lehetséges időpontról, amikor az autónk megérkezhet önhöz. A szállítást megelőzően még kap egy ismételt visszajelzést, hogy az autó indul, vagy hogy hamarosan odaér.

Panaszok kezelése

Amennyiben hiányosságot tapasztal a kiszállított termékekkel kapcsolatban, vagy bármilyen kérdése merül fel, úgy kérjük hívja a központi telefonszámunkat, és jelezze részünkre. Igyekszünk a bejelentését a lehető leghamarabb kezelni.

Házhozszállítás díja

A házhoz szállítás díja jelenleg 280 Forint / Kilométer. Kollégáink a telephelyünk és a kiszállítás címe közötti távolság alapján számolják ki a végösszeget.
 
A szállítási díját még két különböző tényező befolyásolja. A megrendelés összértékének mértéke alapján kedvezményes kiszállítási díjakat szoktunk meghatározni, ezt automatikusan írjuk jóvá, már az árajánlatában is ez a kedvezményes összeg fog szerepelni.
 
A másik tényező, hogy amikor egy adott útvonalon több különböző szállítási címre is szállítunk, amit gyűjtő fuvarozásnak hívunk, akkor kedvezményes díjakon szállítunk. Tehát amennyiben nem sürgős a szállítás, nem adott napon is adott időpontban igényli azt, akkor nem expressz fuvarként, hanem gyűjtő fuvarként tartjuk majd nyilván, és az erre vonatkozó kedvezményt is automatikusan levonjuk.

A weboldal megfelelő működése érdekében sütiket használunk.