fbpx

HEVES MEGYE ELSŐ SZÁMÚ BÁDOGOS SZAKÜZLETE

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!
ÜZLETÜNK JELENLEG ZÁRVA TART.

Nyitás: 2024.04.02. – 7:00

POLIKARBONÁT RAKTÁRRÓL VÁGVA ÉS KISZÁLLÍTVA

MODERN ÉS LÁTVÁNYOS MEGOLDÁST KERES A TERASZ, VAGY ELŐTETŐ FEDÉSÉRE?

A szakemberek általában a polikarbonátot választják – nem véletlenül!

 

A polikarbonát jelenleg az egyik legnépszerűbb anyag erre a célra, hiszen átereszti a fényt, ellenáll az időjárás viszontagságainak, véd a hő ellen – és még jól is néz ki. Üzletünkben többféle polikarbonátot is talál, az összes, szereléshez szükséges kiegészítővel együtt. 

 

A polikarbonátok több különböző tábla méretben érkeznek hozzánk, melyeket szívesen méretre vágunk az Ön igényei szerint. Ha nem tudja pontosan, mekkora lemezekre van szüksége, írjon egy emailt, küldje el a tervrajzokat, és kiszámoljuk a szükséges anyagmennyiséget, a kiegészítőkkel együtt!

POLIKARBONÁT AZONNAL RAKTÁRRÓL, MINDEN KIEGÉSZÍTŐVEL

LAPOZZON TOVÁBB ÉS TEKINTSE MEG A KÍNÁLATOT, ÁRAKAT

Súly: 1700 gramm / m²

VÍZTISZTA POLIKARBONÁT

A víztiszta polikarbonát áttetsző színű, teraszok fedésére manapság leggyakrabban használt fedőanyag. Készülhet belőle kocsibeálló vagy bevilágító sáv is. Jól bírja a strapát, ellenáll a külső behatásoknak például a jégesőnek, és UV védő réteggel van az időtállóság érdekében. Elérhető a termékből 2UV és 2UV erősített változat, ami egy plussz X cellával rendelkezik a merevségének növelése miatt. Minden polikarbonát típus rendelkezik UV védelemmel a tartósság megőrzése érdekében!

Víztiszta 10mm 2UV

4.850,- Ft / m²

Víztiszta 10mm X

5.650,- Ft / m²

Bruttó egységárak, tartalmazzák az ÁFÁ-t!

BRONZ POLIKARBONÁT

A bronz színű polikarbonát egy sötétebb füstös árnyalattal rendelkezik, ezáltal árnyékoló funkciót is ellát, vagyis a napfényt kevésbé engedi át. Napfényes teraszok fedésére ajánlott, hogy a napfényt kissé megszűrje. A tábla mind a két oldalán UV védő réteggel van ellátva. Létezik belőle 2UV, és 2UV erősített változat is.

Bronz 10mm 2UV

5.300,- Ft / m²

Bronz 10mm X

5.900,- Ft / m²

Bruttó egységárak, tartalmazzák az ÁFÁ-t!

Súly: 1700 gramm / m²

Súly: 1700 gramm / m²

SOLAR POLIKARBONÁT

A hővédő bevonattal ellátott polikarbonát típusokat szokták még Solarnak vagy „tükrösnek” is nevezni. Az anyaga zöldes árnyalatú, és felülete csillogó hatású. Az igazán napos, például déli fekvésű teraszok fedésére ajánlott, a hőáteresző tényezője sokkal jobb, hiszen a napsugarak jelentős részét visszaveri, két oldali UV védelemmel és egy plusz kamrával is el van látva, ami ráadásul a merevségét is megnöveli.

SOLAR 10mm

6.980,- Ft / m²

Bruttó egységár, tartalmazza az ÁFÁ-t!

POLIKARBONÁT TÁBLA MÉRETEK

A táblák hosszúsága alatt mindig a kamrákkal párhuzamos oldalt értjük, terasz tető esetén ez lesz a vízfolyás iránya, a tetősík hossza. A szélesség a kamrákra merőleges oldal. A gyártó javaslata alapján, a pára kivezetés biztosítása miatt, mindig az ábra szerinti szerelést javasoljuk.

 

A méretre vágás az alábbi tábla méretekből történik, csak egész tábla vásárolható meg!

POLI_MERETEK

TÁBLA HOSSZÚSÁGOK (méter)

7 M

6 M

5 M

4 M

3 M

2 M

1 M

TÁBLA SZÉLESSÉGEK (méter)

2,1 M

1,05 M

1,25 M

*Az 1,25 M szélességű táblák csak víztiszta ECO és bronz ECO típusban elérhetők!

ÜREGKAMRÁS POLIKARBONÁTOK

vastagságok, kamra felépítések

A 10mm vastagságú 2UV és 2UV Erősített típusú polikarbonátokon kívül lehetőség van még 16 mm, 25 mm, 32 mm és 40 mm vastag polikarbonátok megrendelésére is, a vastagabbak jobb hőáteresztő tulajdonságaik miatt keresettek leginkább. Melegházak felépítésénél, ablakként való használatnál előnyösek. Raktárkészleten 10 mm-es táblákat tartunk, de maximum 7 napos átfutási idővel bármelyik típus megrendelhető.

10 mm

10 mm X

16 mm

25 mm

Polikarbonát TÍPUSOK ÉS színek

Víztiszta

(áttetsző)

Bronz

(áttetsző)

Solar

(áttetsző)

Opál

(átlátszatlan)

* polikarbonátOK ELÉRHETŐ szín kínálatáról érdeklődjön kollégáinknál

TEKINTSE MEG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ INFORMÁCIÓKAT TARTALMAZÓ ÁRLISTÁNKAT

Igyekeztünk a lehető legtöbb terméket feltüntetni, és folyamatosan bővíteni a listát, az árakat pedig naprakészen tartani. Amennyiben nem találja a keresett terméket, komplett árajánlatot kérne, vagy prémium terméket keres, úgy lépjen velünk kapcsolatba. Küldje meg anyag kiírását vagy terveit emailben és kollégáink 24 órán belül válaszolnak.

Az árlista megtekintéséhez lépjen tovább

POLIKARBONÁT KIEGÉSZÍTŐK

TOLDÓ PROFIL

A leszorító profil szolgál a polikarbonát rögzítésére a tetőszerkezeten,
illetve annak toldására. Az anyaga alumínium, és a hozzá tartozó EPDM
gumitömítés gondoskodik arról, hogy az illesztésnél a vízet kívül tartsa. A
polikarbonát táblát legalább 70 centiméterenként alá kell támasztani, tehát a
szarufák távolságát eszerint kell tervezni. A leszorító profilt használhatjuk
minden egyes rögzítéshez, vagy csak a toldásoknál. A szálhosszúságok 1 métertől 7 méterig méterenként vágva.

H-PROFIL

A H-Profil polikarbonátból készül, és a toldáshoz szintén használható. A leszorító profil használatát lehet ezzel elkerülni. A polikarbonát táblák találkozásánál becsúsztathatjuk a profilba mind a két oldalon a táblát, ami feszesen szorítja és zárja össze a közöttük húzódó rést. H-Profilból víztiszta és bronzhoz való kivitel is elérhető, Solarhoz külön szín nem létezik, a víztisztát javasoljuk ebben az esetben. A szálhosszúságok 1 métertől 7 méterig méterenként vágva.

U-Profil

Az alumínim alapanyagból készülő U-Profil a polikarbonát tábla ereszcsatorna felőli oldalát zárja le. A cellák végeit pára áteresztő szalaggal fedjük le, majd a profil feszesen pattan rá, a vízorr pedig arra szolgál, hogy a szarufa végekre ne folyhasson vissza a víz. A szálhosszúságok 2,1 méter, 4,2 méter, 6,3 méter.

U-Profil

Az alumínim alapanyagból készülő U-Profil a polikarbonát tábla ereszcsatorna felőli oldalát zárja le. A cellák végeit pára áteresztő szalaggal fedjük le, majd a profil feszesen pattan rá, a vízorr pedig arra szolgál, hogy a szarufa végekre ne folyhasson vissza a víz. A szálhosszúságok 2,1 méter, 4,2 méter, 6,3 méter.

F-PROFIL

A leszorító profil szolgál a polikarbonát rögzítésére a tetőszerkezeten, illetve annak toldására. Az anyaga alumínium, és a hozzá tartozó EPDM gumitömítés gondoskodik arról, hogy az illesztésnél a vízet kívül tartsa. A polikarbonát táblát legalább 70 centiméterenként alá kell támasztani, tehát a szarufák távolságát eszerint kell tervezni. A leszorító profilt használhatjuk minden egyes rögzítéshez, vagy csak a toldásoknál. Az ár tartalmazza a tömítő gumit is!

Szalagok

A polikarbonát celláit a nyitott végeken, vagyis az ereszcsatorna és a fenti oldalon végig kell ragasztani, megvédve a belső részeket a piszoktól és gondoskodva a pára kivezetésről. Az ereszcsatorna felőli alsó oldalon páraáteresztő, a felső oldalon párazáró szalaggal kell lezárni a kamrákat.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS ÉS SEGÍTSÉG A PAKOLÁSBAN

Tudjuk, hogy a haza szállítása a termékeknek gyakran problémát okoz, sok idő és fáradtság. Ezért ajánljuk most önöknek kedvező áron házhoz szállítási szolgáltatásunkat.


Nincs más dolga mint kérni a kiszállítást megrendeléskor, és kollégánk tájékoztatja az aktuális megrendeléséhez az adott címre felszámítandó kiszállítási díjunkról.


A kedvező díjat azáltal tudjuk biztosítani, hogy az egy irányba történő szállításainkat gyűjtő fuvarokba szervezzük, a megadott szállítási határidőt ez alapján határoztuk meg. Kérjük türelmét amennyiben kiszállítást kér, kollégáink minden esetben tájékoztatni fogják a díjakról, és a kiszállítás pontos időpontjáról.


*Kiszállítási határidő: 10 nap

Tömör polikarbonát

További rendelhető műanyag termékek

Tömör polikarbonát és Plexi

Megrendelésre elérhetők tömör anyagok, az átfutási idő 7 nap. Az alábbi táblázatban polikarbonát és plexi tábla méreteket tüntettünk fel, ha ettől eltérő vastagságra vagy vágott méretre van szüksége, úgy kérjük vegye fel a kapcsolatot a kollégáinkkal.

Tömör polikarbonát vastagságok és tábla méretek

1 x 1250 x 2050mm

2 x 1250 x 2050mm

2 x 2050 x 3050mm

3 x 2050 x 3050mm

4 x 2050 x 3050mm

5 x 2050 x 3050mm

* Vágott tábla méretekről, színekről, egyedi megrendelésekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál

Tömör plexi vastagságok és tábla méretek

1,5 x 2050 x 3050mm

2 x 2050 x 3050mm

4 x 2050 x 3050mm

5 x 2050 x 3050mm

6 x 2050 x 3050mm

8 x 2050 x 3050mm

* Vágott tábla méretekről, színekről, egyedi megrendelésekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál

Megrendeléssel kapcsolatos információk

SZÁLLÍTÁSSAL kapcsolatos információK

Információ, Érdeklődés és árajánlat kérés

Információk röviden

Bővebb tájékoztatáshoz keresse kollégáinkat

Árajánlatkérés

Kérjen árajánlatot konkrét anyag kiírás alapján, vagy érdeklődjön a termékekről kollégáinknál. Szakmai kérdésekben is nyugodtan fordulhat hozzánk. Amennyiben már összeírta a szükséges termékeket, azokat elküldheti nekünk emailben, ne felejtse a kiegészítőket, csavarokat, szegélyeket is megküldeni, hogy komplett ajánlatot adhassunk. 

Megrendelés

A megrendelés rögzítéséhez szükség van egy már meglévő árajánlatra, és írásos visszaigazolásra, amit emailben szükséges megküldenie. A gyártást, előkészítést, szállítást megelőzően előleg fizetésre lehet szükség, amiről kollégáink tájékoztatják. Az előlegről díjbekérő készül, és a szállításkor a végszámla ennek levonásával készül el.

Szállítás

A szállítási határidő a megrendelt termékek függvényében változó lehet, de erről tájékoztatást kap tőlünk és egy időintervallumot jelölünk ki amikor a termékek átvehetők. Természetesen a lehetséges átvételi időpont előtt telefonon értesítjük. Amennyiben házhozszállítást kért, úgy kollégánkkal annak időpontját egyeztetheti, lehetőség van a napot és a napszakot is megadnia, amikor a termékek átvétele a legkényelmesebb önnek.

A weboldal megfelelő működése érdekében sütiket használunk.