HEVES MEGYE ELSŐ SZÁMÚ BÁDOGOS SZAKÜZLETE

TEKINTSE MEG POLIKARBONÁT KÍNÁLATUNKAT ÉS ÁRAINKAT

POLIKARBONÁT AZONNAL RAKTÁRRÓL MINDEN KIEGÉSZÍTŐVEL

Modern és látványos megoldást keres a terasz, vagy előtető fedésére?
A szakemberek általában a polikarbonátot választják – nem véletlenül!

A polikarbonát jelenleg az egyik legnépszerűbb anyag erre a célra, hiszen átereszti a fényt, ellenáll az időjárás viszontagságainak, véd a hő ellen – és még jól is néz ki. Üzletünkben többféle polikarbonátot is talál, az összes, szereléshez szükséges kiegészítővel együtt. 

A polikarbonátok több különböző tábla méretben érkeznek hozzánk, melyeket szívesen méretre vágunk az Ön igényei szerint. Ha nem tudja pontosan, mekkora lemezekre van szüksége, írjon egy emailt, küldje el a tervrajzokat, és kiszámoljuk a szükséges anyagmennyiséget, a kiegészítőkkel együtt!

Melyik polikarbonátot válassza?

A leggyakrabban a víztiszta, 10 mm-es vastagságú verziót választják – ebből nagy tételben tartunk raktáron, így azonnal megvásárolhatja. Mi mégis inkább a bronz színűt, vagy a hővédős típusokat ajánljuk, hiszen ez jobban véd a hő ellen, nyáron kellemesebb lesz alatta ücsörögni, élvezni a kert szépségeit.

VÍZTISZTA ECO POLIKARBONÁT

A víztiszta polikarbonát áttetsző színű, teraszok fedésére manapság leggyakrabban használt fedőanyag. Készülhet belőle kocsibeálló vagy bevilágító sáv is. Jól bírja a strapát, ellenáll a külső behatásoknak például a jégesőnek, és UV védő réteggel van az időtállóság érdekében. Elérhető a termékből egy ECO és egy erősített változat, ami egy plussz X cellával rendelkezik a merevségének növelése miatt.

A gyártó a termékre 10 év garanciát vállal!

A tábla méreteket lejjebb megtalálja.

VÍZTISZTA ECO (10mm):

3.690 Ft HELYETT 3.390 Ft /m²

VÍZTISZTA ERŐSÍTETT (10mm):

4.980 Ft HELYETT 4.480 Ft /m²

BRONZ SZÍNŰ POLIKARBONÁT

A bronz színű polikarbonát egy sötétebb füstös árnyalattal rendelkezik, ezáltal árnyékoló funkciót is ellát, vagyis a napfényt kevésbé engedi át. Napfényes teraszok fedésére ajánlott, hogy a napfényt kissé megszűrje. A tábla mind a két oldalán UV védő réteggel is el van látva. Létezik belőle normál, és merevített változat is.

A gyártó a termékre 10 év garanciát vállal!

A tábla méreteket lejjebb megtalálja.

BRONZ ECO (10mm):

4.490 Ft HELYETT 3.850 Ft /m²

BRONZ ERŐSÍTETT (10mm):

5.500 Ft HELYETT 4.790 Ft /m²

HŐVÉDŐ BEVONATÚ POLIKARBONÁT

A hővédő bevonattal ellátott polikarbonát típusokat szokták még “tükrösnek” is nevezni. Az anyaga zöldes árnyalatú, és felülete csillogó hatású. Az igazán napos, például déli fekvésű teraszok fedésére ajánlott, a hőáteresző tényezője sokkal jobb, hiszen a napsugarak jelentős részét visszaveri, és egy plusz kamrával is el van látva, ami ráadásul a merevségét is megnöveli.

A gyártó a termékre 10 év garanciát vállal!

A tábla méreteket lejjebb megtalálja.

SOLAR (10mm):

5.750 Ft HELYETT 5.390 Ft / m²

RAKTÁRKÉSZLET ÉS MÉRETEK

TÍPUSOK

A polikarbonát lemezek a következő színekben, típusokban vásárolhatók:

– Víztiszta ECO

– Víztiszta merevített (erősített struktúrával)

– Bronz

– Bronz merevített (erősített struktúrával)

– Opál

– Hővédő (Zöldes árnyalatú)

VASTAGSÁG

A leggyakrabban a 10mm vastagságú üregkamrás polikarbonát lemezeket alkalmazzák, de ezen kívül az alábbi méretekkel vásárolhatók:

10mm, 16mm, 25mm, 32mm

MÉRETEK

A polikarbonát táblák az alábbi méretekben vásárolhatók meg. Méretre vágás esetén ezekből a táblákból választjuk ki azokat, amelyekből a legkisebb veszteséggel fedheti le az adott területet.

A tábla méreteket a szélesség és hosszúság adatokkal jellemezzük, a hosszúságot mindig a tetősík hosszának, a vízfolyás irányának vesszük. 

POLIKARBONÁT SZERELÉSI ANYAGOK

LESZORÍTÓ PROFIL

A leszorító profil szolgál a polikarbonát rögzítésére a tetőszerkezeten, illetve annak toldására. Az anyaga alumínium, és a hozzá tartozó EPDM gumitömítés gondoskodik arról, hogy az illesztésnél a vízet kívül tartsa. A polikarbonát táblát legalább 70 centiméterenként alá kell támasztani, tehát a szarufák távolságát eszerint kell tervezni. A leszorító profilt használhatjuk minden egyes rögzítéshez, vagy csak a toldásoknál. Az ár tartalmazza a tömítő gumit is!

1.485 Ft / méter

 H-PROFIL

A H-Profil polikarbonátból készül, és a toldáshoz szintén használható. A leszorító profil használatát lehet ezzel elkerülni. A polikarbonát táblák találkozásánál becsúsztathatjuk a profilba mind a két oldalon a táblát, ami feszesen szorítja és zárja össze a közöttük húzódó rést.

1.430 Ft / méter

U-PROFIL (Vízorr nélkül)

Az alumínim alapanyagból készülő U-Profil a polikarbonát tábla ereszcsatorna felőli oldalát zárja le. A cellák végeit pára áteresztő szalaggal fedjük le, majd a profil feszesen pattan rá, a vízorr pedig arra szolgál, hogy a szarufa végekre ne folyhasson vissza a víz.

480 Ft / méter

U-PROFIL (Vízorros)

Az alumínim alapanyagból készülő U-Profil a polikarbonát tábla ereszcsatorna felőli oldalát zárja le. A cellák végeit pára áteresztő szalaggal fedjük le, majd a profil feszesen pattan rá, a vízorr pedig arra szolgál, hogy a szarufa végekre ne folyhasson vissza a víz.

660 Ft / méter

FEKTETŐ GUMI

A fektető gumi öntapadós felülettel van ellátva a rögzítést elősegítve, és a polikarbonát lemezek alá kerül a szarufára. A polikarbonát felfekvését biztosítja, a csapadék elvezetésben játszik szerepet, és a hőtágulásból adodó mozgást segíti. A gumi szélessége 50mm.

570 Ft / méter

RÖGZÍTŐ CSAVAROK

Fémszerkezethez vagy fából készült szerkezethez használható csavarokat is kínálunk különböző hosszúsággal. A legfontosabb viszont az EPDM gumitömítéssel ellátott alátét, amit minden rögzítő csavarnál használni kell, ez akadályozza meg a víz szivárgást ezeken a pontokon. Továbbá oda kell figyelni arra, hogy a polikarbonátot elő kell fúrni a csavarok behelyezése előtt. A csavarok árát az árajánlat tartalmazni fogja annak függvényében, hogy milyen hosszúság és típus szükséges az adott kivitelezéshez.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT EMAILBEN HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL!

Tudjuk, hogy a haza szállítása a termékeknek gyakran problémát okoz, sok idő és fáradtság, ráadásul a nagyméretű termékek például a polikarbonát táblák nehezen szállíthatók személy autóval, még akkor is ha esetleg utánfutót használnak.

Ezért ajánljuk most önöknek kedvező áron házhoz szállítási szolgáltatásunkat amennyiben polikarbonátot vásárolnak, maximum 6 méteres hosszúságig.

Nincs más dolga mint kérni a kiszállítást vásárláskor, és automatikusan a vásárlás összegének függvényében használhatják ki ezt a szolgáltatást, kollégáink tájékoztatják majd a távolság alapján kalkulált díjról.

*Kiszállítási határidő: 10 nap

 

MEGBÍZHATÓ HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS KEDVEZŐ ÁRON

A WEBODALUNKON LÁTHATÓ ÁRAK BRUTTÓBAN ÉRTENDŐK, TARTALMAZZÁK AZ ÁFÁT!

MÉRETRE VÁGÁS ÉS KISZÁLLÍTÁS

Igyekszünk ügyfeleinket maximálisan kiszolgálni, ezért üzletünkben azt a terméket fogjuk önnek ajánlani ami az adott felhasználási módhoz legjobban megfelel önnek. Ezenkívül szükség esetén méretre vágjuk és ki is szállítjuk önnek a termékeit.

GARANCIA

A gyártó a polikarbonát termékekre 10 év garanciát vállal!

Z

MÉRETRE VÁGÁS

Az ön által megadott méretek szerint vágjuk le a táblákat.

KISZÁLLÍTÁS

Házhoz szállítjuk önnek a termékeket, és még a lepakolással sem kell törődnie.

ÖTLETEK A MEGVALÓSÍTÁSHOZ

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT POLIKARBONÁTRA MOST!

Üzletünkben minden tájékoztatást megkap ami a polikarbonát vásárlással kapcsolatos. Érdeklődjön termékeinkről és árainkról személyesen, telefonon vagy akár emailben!

MÁTRA LEMEZ

HEVES MEGYE ELSŐ SZÁMÚ BÁDOGOS SZAKÜZLETE

Cím: 3200 Gyöngyös, Kenyérgyár út 3.

info@matralemez.hu

HOGYAN RENDELHETEK? MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE?

A raktárkészletünkről bármikor elvihetők a 10mm vastagságú egész táblák mind a víztiszta, bronz, vagy hővédős kivitelek. A termékek leírásánál feltüntetett tábla méretekből válogathat. Szükség esetén mi ezekből vágjuk önnek méretre a megrendelt tételeit.

Személyesen tehát üzletünkben érdeklődhet, vásárolhat és akár azonnal elviheti a termékeket. Amennyiben olyan típust választ, amit rendelésre tudunk önnek beszerezni, az legfeljebb 5 munkanapot vesz igénybe.

Ezenkívül bátran írhat nekünk emailt is, amiben kérjük adja meg a választott típust, vastagságot és méreteket, mi pedig elküldjük önnek kalkulációnkat ami alapján a megrendelést leadhatja. A kalkuláció elkészítésére általában két napot szoktunk kérni, érkezési sorrendben készítjük el őket.

Telefonon is szívesen vesszük érdeklődését, és tájékoztatjuk aktuális raktárkészletünkről, szállítási határidőkről vagy válaszolunk kérdéseire a termékeinkkel kapcsolatban.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS, VAGY SZEMÉLYES ÁTVÉTEL?

Természetesen bármelyiket választhatja – ha emailen keresztül adja le a megrendelést, akkor összekészítjük a csomagját, csak be kell jönnie és át kell vennie. 

A házhoz szállítás pedig még kényelmesebb, hiszen ki sem kell mozdulnia – a kiszállítás időpontját előre egyeztetjük Önnel.

FONTOS! A polikarbonát szállítása problémás lehet, nagy felülete és könnyű súlya miatt könnyen felkapja a menetszél, ezért ajánljuk, hogy inkább a kiszállítást válassza: nekünk már nagy rutinunk van abban, hogyan kössük le alaposan, biztonságosan.

KIK VÁSÁROLNAK NÁLUNK? MIÉRT MINKET VÁLASZTANAK?

Vásárlóink között magánszemélyek és vállalkozók is vannak: akadnak, akik csak kijavítják a tető hibáit, és ehhez kérnek segítséget, mások profi barkácsolók, akik a semmiből rittyentenek új tetőt a terasz fölé, és vannak bádogos szakemberek, akik a munkájukhoz vásárolnak be nálunk.

Sokan azért választanak minket, mert régimódi kereskedők vagyunk: ha segítséget kér, igyekszünk kimerítően válaszolni kérdéseire.

Vannak, akiket az vonz, hogy a legtöbb termék raktáron van, azonnal elvihető, vagy rövid időn belül házhoz szállítjuk.

Vannak, akiknek az a szimpatikus, hogy az extrémnek tűnő kéréseket is gond nélkül teljesítjük: szállítottunk már palát Spanyolországból, és horganylemezeket Németországból, és az ezekkel járó procedúrákkal már tisztában vagyunk.

De a legtöbben azért választanak minket, mert az anyagbeszerzés egy nyűg, amit szeretnének gyorsan letudni, és tudják, hogy bennünk megbízhatnak.

Mindegy hogy ereszcsatornát szeretne vásárolni a családi házra, vagy egy nagy projektbe vágna bele, amihez egy kamionnyi áru kell, ugyanazt kapja:

Megbeszéljük – Megrendeljük – Leszállítjuk.

TUDJON MEG TÖBBET TERMÉKEINKRŐL ÉS SZOLGÁLTATÁSAINKRŐL ILLETVE RÓLUNK, LÉPJEN ÁT A FŐOLDALRA.

INFORMÁCIÓK:

Mátra Lemez Kft.

3200 Gyöngyös, Kenyérgyár út 3.

Adószám: 24774196-2-10

Cégjegyzékszám: 10-09-034358

Bankszámlaszám: 62000040-11032058-00000000

ELÉRHETŐSÉGEK:

Telefon: 06-30/256-58-15

Email: info@matralemez.hu

 

MÁTRA LEMEZ KFT. – 2020

Minden jog fenntartva!