fbpx

HEVES MEGYE ELSŐ SZÁMÚ BÁDOGOS SZAKÜZLETE

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!
ÜZLETÜNK JELENLEG ZÁRVA TART.

Nyitás: 2024.04.02. – 7:00

Cserepes lemezek

Kérjen ajánlatot emailben!

email: info@matralemez.hu

tel: 06-30/256-5815

TEtője felújítását tervezi?

Cserepes lemez a könnyű tetőszerkezet titka

Cserepes lemezt megrendelésre vásárolhat tetője felújításához. Amennyiben van tételes anyag kiírás, akkor küldje meg nekünk és árajánlatot készítünk a komplett kivitelezés lebonyolításához.

 

Amennyiben most készíti elő a következő kivitelezését, vagy tetője felújítását, úgy képek és nagyjábóli méretek alapján tanácsokkal látjuk el és közelítő ajánlatot készítünk, hogy tájékozódhasson

 

A lemezek vastagsága egységesen 0,5 mm. Léteznek gyártásban vékonyabb és vastagabb lemezek is, több éves tapasztalatunk alapján viszont az ennél vékonyabbak könnyebben eldeformálódnak, és nem elég merevek, a vastagabbak pedig ár-érték arányban kevésbé kedvezőek.

Cserepes lemez típusok

A képekre kattintva megnézheti nagyobban

Kingas

Szélesség: 1195 mm

Fedés: 1120 mm

Cserépelem: 350 mm

Hosszúság: 5750 mm (max)

Vastagság: 0,5 mm

Diament

Szélesség: 1200 mm

Fedés: 1120 mm

Cserépelem: 350 mm

Hosszúság: 5750 mm (max)

Vastagság: 0,5 mm

Germania

Szélesség: 1215 mm

Fedés: 1120 mm

Cserépelem: 350 mm

Hosszúság: 5970 mm (max)

Vastagság: 0,5 mm

Talia

Szélesség: 1210 mm

Fedés: 1150 mm

Cserépelem: 350 mm

Hosszúság: 5970 mm (max)

Vastagság: 0,5 mm

Méretre
vágva

Választható
színben

Minden
kiegészítővel

Választható színek és bevonatok

Fényes alap színek:

BORDÓ

RAL3009

Meggy

RAL3011

Tégla

RAL8004

Csoki

RAL8017

Zöld

RAL6020

Ezüst

RAL9006

Antracit

RAL7016

Fekete

RAL9005

Fehér

RAL9010

Matt bevonat színek:

BORDÓ

RAL3009

Tégla

RAL8004

Csoki

RAL8017

Zöld

RAL6020

Antracit

RAL7016

Fekete

RAL9005

Gyári kiegészítők

A tetővel azonos színben

Csavarok

Kúpelem

VÉGelem

Hófogó

Rendeljen a felújításhoz cserepeslemezt

Árajánlatát kollégáink 24 órán belül elkészítik

Akár terv alapján vagy költségvetés szerint készítjük el árajánlatát a kért tételekkel, hogy kalkulálni tudjon.

Az ön által megadott méretekkel és választott anyagból gyorsan gyártjuk le szegély lemezeit.

Mindent ami a kivitelezésének megvalósításával kapcsolatos, velünk megbeszélhet és segítünk.

A táblákat a hosszúság irányában méretre vágjuk. A hosszúság a vízfolyás irányát jelenti. Elsőként mérje le a tetősík hosszát, és adja le nálunk a méretet.

A táblák mennyiségét az alapján számolhatja ki, hogy megméri a tető szélességét, az ereszcsatornával párhuzamos oldalt, és ezt elosztja a választott lemez fedőszélességével.

A táblák centiméter pontosan méretre vágva készülnek, a szélességüket nem szabjuk le. Amennyiben vágnia kell, a sarok csiszolót nem, inkább a speciálisan lemez vágásra készült berendezéseket ajánljuk.

KINGAS
DIAMENT
GERMANIA
TALIA
Previous slide
Next slide

Kiegészítők méretre gyártva

Az alábbi szegélyek helyi gyártásban készülnek

Válassza az alábbi szegélyek közül a megadott szabvány méreteket, vagy adjon meg egyedi méretet, a gyártás rövid időn belül megvalósul. A szegély lemezek 2000 mm hosszúságban készülnek, egyedi megrendelés esetén a maximális hosszúság 3000 mm. Kérjük árajánlat kérésében tüntesse fel a megrendelni kívánt szegélyek típusát, a mennyiséget darabra vagy a teljes hosszúságra lebontva, és igény esetén az egyedi méreteket.

Kúp lemez

Oromszegély 1.

Oromszegély 2.

Falszegély

Ereszszegély

Vápa lemez

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS ÉS SEGÍTSÉG A PAKOLÁSBAN

Tudjuk, hogy a haza szállítása a termékeknek gyakran problémát okoz, sok idő és fáradtság. Ezért ajánljuk most önöknek kedvező áron házhoz szállítási szolgáltatásunkat.


Nincs más dolga mint kérni a kiszállítást megrendeléskor, és kollégánk tájékoztatja az aktuális megrendeléséhez az adott címre felszámítandó kiszállítási díjunkról.


A kedvező díjat azáltal tudjuk biztosítani, hogy az egy irányba történő szállításainkat gyűjtő fuvarokba szervezzük, a megadott szállítási határidőt ez alapján határoztuk meg. Kérjük türelmét amennyiben kiszállítást kér, kollégáink minden esetben tájékoztatni fogják a díjakról, és a kiszállítás pontos időpontjáról.


*Kiszállítási határidő: 10 nap

Megrendeléssel kapcsolatos információk

SZÁLLÍTÁSSAL kapcsolatos információK

Információ, Érdeklődés és árajánlat kérés

Információk röviden

Bővebb tájékoztatáshoz keresse kollégáinkat

Árajánlatkérés

Kérjen árajánlatot konkrét anyag kiírás alapján, vagy érdeklődjön a termékekről kollégáinknál. Szakmai kérdésekben is nyugodtan fordulhat hozzánk. Amennyiben már összeírta a szükséges termékeket, azokat elküldheti nekünk emailben, ne felejtse a kiegészítőket, csavarokat, szegélyeket is megküldeni, hogy komplett ajánlatot adhassunk. 

Megrendelés

A megrendelés rögzítéséhez szükség van egy már meglévő árajánlatra, és írásos visszaigazolásra, amit emailben szükséges megküldenie. A gyártást, előkészítést, szállítást megelőzően előleg fizetésre lehet szükség, amiről kollégáink tájékoztatják. Az előlegről díjbekérő készül, és a szállításkor a végszámla ennek levonásával készül el.

Szállítás

A szállítási határidő a megrendelt termékek függvényében változó lehet, de erről tájékoztatást kap tőlünk és egy időintervallumot jelölünk ki amikor a termékek átvehetők. Természetesen a lehetséges átvételi időpont előtt telefonon értesítjük. Amennyiben házhozszállítást kért, úgy kollégánkkal annak időpontját egyeztetheti, lehetőség van a napot és a napszakot is megadnia, amikor a termékek átvétele a legkényelmesebb önnek.

TEKINTSE MEG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ INFORMÁCIÓKAT TARTALMAZÓ ÁRLISTÁNKAT

Igyekeztünk a lehető legtöbb terméket feltüntetni, és folyamatosan bővíteni a listát, az árakat pedig naprakészen tartani. Amennyiben nem találja a keresett terméket, komplett árajánlatot kérne, vagy prémium terméket keres, úgy lépjen velünk kapcsolatba. Küldje meg anyag kiírását vagy terveit emailben és kollégáink 24 órán belül válaszolnak.

Az árlista megtekintéséhez lépjen tovább

A weboldal megfelelő működése érdekében sütiket használunk.